Gas of elektrische kachel

Gas of elektrische kachel

Met een schat aan keuze, is de tijd nooit beter geweest om te kiezen voor ofwel een gas of elektrische kachel, afhankelijk van uw voorkeur. Of u nu van plan bent om een centraal punt in uw belangrijkste woonruimte te creëren of u bent op zoek om sfeer toe te voegen aan een kleinere ruimte, Gazco biedt een breed scala aan in zowel de gas - en elektrische kachels om aan uw wensen te voldoen.

Van modern en hedendaags tot meer klassieke, traditionele ontwerpen, er is een stijl die perfect is voor u en uw huis.

Uw Woning

House
Als u er momenteel over denkt om te investeren in een kachel, Gazco heeft een reeks aan prachtige toestellen welke geschikt zijn voor in uw woning – ook voor mensen zonder een schoorsteen! Het type van de schoorsteen of het rookkanaal systeem dicteert meestal de keuze van de kachel, door een bezoek te brengen aan onze toegewijde Schoorstenen en Rookkanalen webpagina, krijgt u een idee over het type van de schoorsteen en rookkanaal systemen welke beschikbaar zijn.

Nadat u uw schoorsteen heeft geidentificeerd (of heeft bevestigd dat u huis dit niet bevat), neem dan kennis van het symbool dat dit vertegenwoordigt, welke door de gehele website is gebruikt om daarmee geschiktheid van de kachels voor installatie in uw woning aan te geven. Om u te helpen bij het selecteren van de juiste kachel voor uw huis, een algemene richtlijn over welke modellen er kunnen worden geïnstalleerd met de verschillende types rookkanaal wordt gegeven op elke produktpagina.

Vraag altijd advies aan bij uw plaatselijke Gazco leverancier als u meer informatie wilt uitvinden over de geschikte kachels voor het type van de schoorsteen of rookkanaal welke u beschikbaar heeft en alvorens een beslissing in de aankoop van een apparaat.

Gaskachels

Riva Plus Stoves
Huiseigenaren zijn zich steeds meer bewust van de stijgende uitgaven voor huishoudens; investeren in een zeer efficiënte gaskachel zal u niet alleen helpen om uw maandelijkse rekeningen te verminderen, maar het zal ook een prachtig hoogtepunt in uw woning te creëren. Gazco heeft de nieuwste, geavanceerde, eigentijdse ontwerpen zowel als de meer traditionele stijl aan gaskachels die de ultieme wow-factor in uw huis zal creëren.

Voor woningen zonder schoorsteen, Gazco biedt een brede selectie van fraai vormgegeven evenwichtige rookkanaal gaskachel modellen welke direct kunnen worden geïnstalleerd op een rookkanaal welke door een externe muur wordt geleid. Woningen met een schoorsteen mantel hebben een keuze uit de uitgebreide selectie van conventionele gaskachel toestellen welke bij Gazco beschikbaar zijn.

Alle Gazco gaskachels op deze website kunnen worden gespecificeerd voor gebruik met aardgas of propaan gas. Aardgas is voorzien door een netwerk van pijpleidingen, terwijl propaan meestal wordt geleverd via een tank of met gas flessen in de tuin aan woningen op het platteland. Verder kunt u achter het individuele rendements vermogen van elke gaskachel komen via het artikel over de belangrijke feiten.

Als u meer wilt weten over de kosten van het gebruiken van een gaskachel, bezoekt u dan onze pagina met veelgestelde vragen (FAQ) voor een volledig overzicht.

Elektrische Kachels

Riva Plus Stoves
Het is nog nooit zo gemakkelijk geweest om een warme en uitnodigende sfeer van een echt vlammen vuur te verkrijgen, door middel van de veelzijdigheid en efficiëntie van de elektriciteit. Gazco heeft een mooie reeks van elektrische kachels die een veelzijdig en een prachtig hoogtepunt voor elk huis aanbieden zonder de noodzaak voor een schoorsteen!

De hedendaagse elektrische kachels creëren een zeer realistische houtblokken effect welke tot leven worden gebracht door Gazco’s unieke Veriflame technologie. Deze individueel met de hand beschilderd ‘houtblokken’, weerspiegelen het uiterlijk en de sfeer van een echte houtkachel perfect.

Elektrische kachels hebben ook de optie om het vlam effect onafhankelijk te kunnen gebruiken los van de warmteafgifte, wat betekent dat ongeacht de temperatuur buiten, u sowieso kunt genieten van de charmante en verleidelijke visuelen.

Our range of gas and electric kachels