Afstandsbediening en instellingen voor elektrische kachels

Afstandsbediening en instellingen voor elektrische kachels

Ons assortiment van elektrische kachels zijn zo eenvoudig te installeren van het aansluiten tot het aanschakelen en bieden standaard een afstandsbediening om een eenvoudige bediening aan te bieden.

Electric Stove Remote

Beschikbaar in een reeks van ontwerpen van traditioneel tot modern, het is zeker dat er een elektrische kachel beschikbaar is die bij alle huizen en decors inpassen. De warmte en VeriFlame ™ controles voor elke haard is discreet onder de kachel geplaatst, maar kan ook worden bediend met behulp van de meegeleverde afstandsbediening *.

De VeriFlame ™ technologie bestaat uit twee warmte-instellingen die beide via de thermostaat kunnen worden gecontroleerd, drie vlam intensiteiten, plus de extra optie van een blauwe vlammen effect op de hogere instelling – zodat u kunt mixen en matchen om de perfecte sfeer te creĆ«ren. U kunt kiezen uit een effect voor enkel de vlammen, of een vlammen effect + 1kW hitte en vlammen effect + 2 kW warmte. Elke VeriFlame ™ instelling wordt prachtig belicht met de zeer realistische hand beschilderd houtblokken-effect en glasvezel brandstof bed.

* De thermostaat wordt handmatig bediend vanaf de kachel.

Het Verschil van de Gazco VeriFlame ™

Uniek aan de markt, Gazco’s VeriFlame ™ technologie produceert de ultieme realistische vlammen effecten. Met de afstandsbediening kunt u de helderheid en de kleur van de vlammen en brandstof bed zelfstandig aanpassen, zodat u de exacte sfeer die benodigt is kunt produceren. Volledige flexibiliteit met de aanraking van een knop. Er zijn ook discreet verborgen handmatige bedieningen mochten de batterijen in de afstandsbediening leeg zijn.