Garantie

Garantie Gazco en Stovax producten

De Stovax Groep is al meer dan 40 jaar toegewijd aan de ontwikkeling en produktie van kachels, haarden en schouwen. Tegenwoordig is de Stovax Groep één van de meest vooraanstaande Britse kachel en haard fabrikanten en exporteert naar meerdere landen.

KUNT NIET VINDEN WAT U ZOEKT? PROBEER ONZE PRODUKTZOEKER.

Deskundig dealer netwerk

Stovax en Gazco kachels en haarden zijn ontworpen, getest en gemaakt volgens de hoogste kwaliteitseisen en veiligheidsnormen. We willen dat onze producten met dezelfde zorg worden verkocht en worden geïnstalleerd zodat u jarenlang kunt genieten van uw aankoop.

Daarom zijn onze producten uitsluitend bij ons dealernetwerk te verkrijgen. Zodat u modellen kunt bekijken, uw wensen kunt bespreken, technisch advies kunt krijgen maar ook een keuze heeft uit een ruim assortiment. Daarnaast kan de dealer helpen met het toekomstig onderhoud, het eventueel vervangen van een onderdeel of de aftersales in verband met een garantie.

Kachels en haarden die binnen het dealernetwerk zijn aangeschaft hebben de optie voor een verlengde garantie. Hiervoor is het belangrijk dat u het product binnen een maand bij ons registreert door middel van de garantie kaart, via de registratie website of u kunt een email sturen naar exportsales@stovax.com. Producten buiten ons dealernetwerk hebben één jaar garantie of wat wij nationaal wettelijk verplicht zijn te geven.

Volg de link voor specifieke garantiegegevens:

BELANGRIJKE OPMERKING: Ingeval van problemen met uw kachel of haard, moet eerst een claim worden ingediend bij de dealer waar het apparaat is gekocht. Zorg ervoor dat u het serie nummer van de kachel of haard meeneemt zodat kan worden vastgesteld wanneer en welk model u heeft aangekocht. De dealer zal u assistentie geven of namens u contact opnemen met Stovax / Gazco.