Garantie informatie

Gazco Elektrische kachels & haarden 2 jaar verlengde garantie

De Stovax Groep is al voor meer dan 30 jaar toegewijd aan de ontwikkeling en produktie van kwalitatief hoogwaardige kachels, haarden en schouwen. Vandaag de da is, de Stovax Groep één van de meest vooraanstaande Britse kachel en open haard fabrikanten en exporteert naar meer dan 50 landen wereldwijd.

KUNT NIET VINDEN WAT U ZOEKT? PROBEER ONZE PRODUKTZOEKER.

Deskundig Dealer Netwerk

We zien er nauwlettend op toe dat onze vuren, haarden, kachels en inzethaarden volgens de hoogste kwaliteits- en veiligheidsstandaarden worden ontworpen, getest en vervaardigd. Daarnaast zorgen we er ook voor dat ze op de juiste manier worden verkocht en geïnstalleerd zodat u jarenlang plezier zult hebben van uw aankoop.

Onze producten zijn verkrijgbaar bij ervaren, onafhankelijke detailhandelaars, waar u een assortiment van vaak werkzame modellen kunt bekijken in de showroom. U kunt uw individuele behoeften met de dealer bespreken, zowel op technisch gebied (zoals het bepalen van de juiste verbrandingswarmte voor uw ruimte en advies over het type rookkanaal) als op het gebied van design. De dealer kan u helpen bij het kiezen van het meest geschikte product voor uw huis. Deze detailhandelaars kunnen u ook adviseren over of helpen met de installatieprocedure en het leveren van service na verkoop en toekomstig onderhoud van uw apparaat.

We moedigen onze detailhandelaars aan om haardproducten en hun vestigingen op het internet te promoten. We zijn echter van mening dat optimale klantenservice en klanttevredenheid niet via nationale verkoop online bereikt kan worden. We raden daarom dringend aan dat u hier rekening mee houdt bij het zoeken naar een apparaat en het maken van een aankoopbeslissing. Bovendien willen we u erop attent maken dat we geen technische ondersteuning bieden (die verder strekt dan onze wettelijke aansprakelijkheid) voor producten die via nationale online verkoop zijn aangeschaft. Deze ondersteuning wordt doorgaans aangeboden door een van onze gekwalificeerde, onafhankelijke dealers.

Alle producten van Stovax en Gazco die zijn aangeschaft buiten ons Deskundig Dealer Netwerk hebben een standaard garantie van 12 maanden. Producten van Stovax en Gazco die binnen ons Deskundig Dealer Netwerk zijn aangeschaft hebben het extra voordeel van een verlengde garantieperiode zoals vermeld in de onderstaande links. Dit is onderhevig aan voorwaarden inclusief het registreren van uw kachel, haard of schoorsteensysteem binnen 1 maand na de installatiedatum.

Volg de onderstaande links voor volledige specifieke garantiegegevens:

BELANGRIJKE OPMERKING: Als u problemen heeft met uw kachel of haard, moet u eerst een claim indienen bij de Deskundige Dealer waar u het apparaat heeft gekocht.. De Dealer zal onmiddellijk assistentie bieden of namens u contact opnemen met Stovax en Gazco.