Redenen om een gaskachel aan te schaffen

Redenen om een gaskachel aan te schaffen

Het gemak van gas is een uitstekende optie voor een haard of kachel.

Gazco heeft een assortiment van efficiƫnte gaskachels in traditionele en moderne stijlen voor een klassieke of moderne vrijstaande installatie. Tevens is er de optie voor een inbouwhaard voor gas met een authentiek houtblokken effect voor in een open haard.

Voordat u uw beslissing maakt raden wij u aan om met een lokale Gazco dealer te overleggen voor professioneel advies voor uw huis en uw voorkeur. Een Gazco dealer zal ook in staat zijn om een installateur aan te bevelen of te bepalen of uw woning geschikt is. Op onze website is een pagina met de voordelen van aankoop bij een Gazco dealer.

Als u woning geschikt is voor gas, kunt uw favoriete stijl kachel kiezen en welke funcites belangrijk zijn. Het grote voordeel van gas en elektriciteit is het gemak van een afstandsbediening en het feit dat een gaskachel snel reageert op instructies. Bij een houtkachel is dit langzamer. Afstandsbedieningen kunnen tegenwoordig meer dan alleen aansteken, of instellen van de vlamhoogte of het uitzetten van het vuur.

De kachel kan met de thermostatische afstandsbediening worden ingesteld met de timer om aan te slaan op een bepaalde tijd en temperatuur. Zodat u thuiskomt in een aangenaam warm huis.

Huntingdon-40-gaskachel


Huntingdon 40 Gaskachel

Zoek een lokale Gazco dealer