Stovax dealer netwerk

Stovax dealer netwerk

Stovax en Gazco kachels en haarden zijn ontworpen, getest en gemaakt volgens strenge kwaliteitseisen en veiligheidsnormen. We willen dat onze producten met dezelfde zorg worden verkocht en worden geïnstalleerd zodat u jarenlang kunt genieten van uw aankoop.

Koop bij een deskundige Stovax of Gazco dealer

Alle Stovax en Gazco producten zijn alleen verkrijgbaar bij onze deskundige dealers, dit zijn onafhankelijke dealers met showrooms waar een aantal van onze producten vaak brandend opgesteld staan. U kunt uw wensen en technische situatie bespreken; voor het bepalen van de juiste capaciteit kachel, de eisen voor het rookkanaal. De dealer kan u adviseren en ervoor zorgen dat u het meest geschikte product kiest voor uw woning. Daarnaast organiseerd de dealer de bestelling, kan u helpen met de installatie of met toekomstige vervangende onderdelen en is het eerste contact bij eventuele garantie vragen.

Onze dealers promoten zichzelf op het internet, echter geloven niet dat online verkopen alleen de beste klantenservice geeft. Als u toch overgaat tot een online aankoop willen wij u erop wijzen dat wij geen technische hulp geven alleen datgene wat wettelijkverplicht is.

Zoek een lokale dealer