Expert Dealer Netwerk

Expert Dealer Netwerk

Wij besteden veel zorg om ervoor te zorgen dat onze kachels en haarden zijn ontworpen, getest en gefabriceerd volgens de hoogst mogelijke kwaliteits- en veiligheidsnormen. We zijn net zo bezorgd om er zeker van dat deze worden verkocht en correct worden geïnstalleerd zodat u jarenlang kunt genieten van uw plezierige aankoop.

De belangrijkheid van het kopen van een haard van uw Stovax of Gazco Dealer

U zult ondervinden dat onze produkten alleen beschikbaar zijn van ervaren, onafhankelijke dealers die u met alle plezier een selectie van modellen, vaak volledig operationeel in hun lokale showrooms willen laten zien. Deze onafhankelijke dealers bespreken graag uw individuele wensen zowel als alle technische informatie (zoals de dimensionering van de warmteafgifte naar uw kamer en het adviseren over uw rookkanaal type) en het ontwerp; en zij zullen ervoor zorgen dat u het meest geschikte produkt zult kiezen voor uw woning. Deze dealers zullen ook in staat zijn om u te adviseren over, of u te helpen met de installatie, evenals te helpen met eventuele after-sales support maar ook de onderhoud van uw apparaat mocht u dat nodig hebben in de toekomst.

Terwijl wij onze dealers aanmoedigen om open haard produkten en hun verkooppunt via het internet te promoten, wij geloven er niet in dat een geschikt niveau van klantenservice en tevredenheid kan worden verkregen bij de aankoop van het produkt online alleen en daardoor raden we het ten zeerste aan dat u hiermee rekening houdt bij het uitvoeren van uw onderzoek en het maken van een aankoopbeslissing. Verder, gelieve er rekening mee te houden dat we geen technische ondersteuning (buiten onze wettelijke verantwoordelijkheden) bieden aan produkten welke zijn aangeschaft via landelijke online verkoop, waarbij deze steun normaliter zou moeten worden aangeboden door een van onze gekwalificeerde, onafhankelijke dealers.

Vind uw dichtsbijzijnde dealer