Bediening elektrische Gazco haarden met app

Bediening elektrische Gazco haarden met app

Download de app

  1. Ga naar de Apple of Google Play Store afhankelijk of u een Apple of Android toestel gebruikt. Toets een zoekopdracht voor MUS FLAME in.
  2. Download en open de app op uw apparaat.
  3. Als de app is geïnstalleerd moet u een account aanmaken en uw emailadres registeren. U krijgt een verificatie code per email.
  4. Voer de verificatie code in en klik ‘add device’ om het toestel toe te voegen. Op het volgende scherm ziet u A, B en C, kies hier voor optie A.
  5. Voer uw WIFI-netwerk gegevens en wachtwoord in en klik ‘next’. U heeft nu de app gekoppeld met uw eReflex RW. Voor meer informatie raadpleeg de meegeleverde instructies.

Vlam instellingen

De eReflex RW heeft de keuze uit een mix van oranje of gele verlichting; met de optie dat beide kleuren gelijk zijn of dat de één iets opvallender is dan de ander. De app heeft de mogelijkheid om de helderheid van de vlammen aan te passen van 0-100%

Natuurlijk branderbed

Onder het branderbed van de eReflex RW zit Chromalight® dat naar boven tussen de houtblokken doorschijnt. Het heeft 8 kleurkeuzes die hetzelfde kan zijn als de vlammen of juist afwijkend. Het heeft een Spectrum modus die alle kleuren afspeelt en de helderheid kan aangepast worden.

Verlichting op het branderbed

Verborgen in de bovenkant van de eReflex RW zit de verlichting die op het branderbed valt. Dit geeft de effecten een extra dimensie en er zijn verschillende kleuren keuzes

Verlichting en tijdschakelaar

Met de app kan de verwarming en de verlichtingen van de eReflex RW onafhankelijk van elkaar ingesteld worden. De verwarming werkt met een tijdschakelaar of u kunt ervoor kiezen om de verlichtingen aangaan zonder verwarming voor een gezellige gloed in de zomer maanden. Eenmaal ingesteld met de app dan kunt u overgaan op de afstandsbediening.

 

Ledstrip

Met de afstandsbediening of de app kan ook de ledstrip bediend worden. Er is keuze uit 13 kleuren en een Spectrum modus. De ledstrip kan synchroon lopen met de haard of het kan afwijken voor een opvallend effect.

Thermostatische verwarming

Kies de gewenste kamertemperatuur en de eReflex RW regelt de rest. Kies uit een temperatuur tussen de 6°C en 35°C in stappen van 1 graad en de verwarming past zich aan zo efficiënt mogelijk binnen de 2 kW capaciteit.

Automatisch aan

De eReflex kan ingesteld worden om maximaal 45 minuten eerder aan te gaat om de gewenste temperatuur op de ingestelde tijd te bereiken.

Alert open raam

De eReflex RW verwarming gaat uit als de temperatuur in de kamer plotseling 4°C daalt, bijvoorbeeld als een raam of deur openstaat. Dit is een functie om energie te besparen. De verwarming kan gemakkelijk weer aangezet worden met de verwarmingsknop op afstandsbediening, of door het raam of de deur weer te sluiten.

Voldoet aan ECOdesign

De eReflex RW heeft specifieke instellingen zodat het energie verbruik minimaal is. Dankzij deze zuinige opties voldoet de eReflex aan de strenge ECOdesign regels van de Europese Unie.

Download the app for iOS or Android