Chromalight® ledverlichting

Chromalight® ledverlichting

Gazco’s Chromalight® LED systeem creëert een levendig beeld met diverse mogelijkheden. Het gemakkelijk te bedienen en in te stellen met de thermostatische afstandsbediening.

Chromalight® ledverlichting

Gazco’s Chromalight® ledverlichtingssysteem zorgt voor een levendig vuureffect met veel mogelijkheden en combinaties. Dankzij deze innovatieve technieken is er een sfeer voor iedere gelegenheid en moeiteloos de magie van een echt vuur.

Meerdere vlam effecten

De sfeer van het vuur kan naar wens worden ingesteld dankzij diverse vlam opties. Elke vlamkleur wordt geaccentueerd met aparte ledverlichting op het branderbed, dit geeft extra kleur. De kleuropties verschillen tussen de haardmodellen en sommige modellen hebben twee vlamkleuren.

Aanpasbaar branderbed

Er zijn een aantal effecten voor op het branderbed die het vuurbeeld van de haard geven. Deze effecten verschillen zijn afhankelijk van welke haard u heeft maar alle effecten zijn zeer realistisch en zorgen voor een echt vuurbeeld. In combinatie met de Chromalight® verlichtingsopties van onderen kan een waar vuureffect worden gerealiseerd.

Levendig branderbed

Het branderbed heeft verlichting van onderen, dit geeft een extra dimensie. Voor een traditionele rustgevende ambiance kan deze op oranje gezet worden of op één van de andere kleuren voor een moderne look. Er is ook het Spectrum modus waarmee de kleuren afgedraaid kunnen worden, geeft een dynamisch effect.

Aparte ledstrip

Om extra sfeer te creëren zijn de meerzijdige haarden te plaatsen met een ledstrip. Deze heeft 13 kleurenkeuzes voor verlichting en de Spectrum modus die alle kleuren afdraait. Het is een strip van 3 meter die bijvoorbeeld rond de buitenkant van de haard of in een mediawand kan worden geplaatst. Er kunnen 2 ledstrips gebruikt worden dus een totaal van 6 meter. De bediening werkt met de afstandsbediening.

Genieten met en zonder verwarming

Met alle Gazco apparaten kan gebruikt gemaakt worden van de Chromalight® systemen zonder dat de verwarming aanstaat. Zo heeft u gedurende het hele jaar plezier van uw haard. Perfect voor extra gezelligheid van uw haard op een warme zwoele zomeravond.

Voor meer informatie over de haard van uw keuze ga naar de product pagina of de handleiding.