Riva2 530 & 670 functionaliteiten

Riva2 530 & 670 functionaliteiten

De Riva2 530 en Riva2 670 zijn eigentijds gashaarden die beschikbaar zijn met een prachtige collectie van hedendaagse en traditionele achterwanden opties, zodat u de perfecte uitstraling voor uw huis te creëren.

Frame

De Riva2 530 & Riva2 670 bieden u uitgebreide en spannende mogelijkheden om u te helpen de perfecte look voor uw huis en smaak te creëren. De Riva2 530 & 670 zijn ook verkrijgbaar met een Designio2 Staal frame in grafiet of zilver grijs.

Achterwand Opties

Om een echt op maat gemaakte uitstraling te creëren welke gewoon goed bij u past, er is een keuze uit drie stijlvolle voeringen, elk ontworpen om een andere uitstraling voor de buitengewoon realistische houtblokken-effect haard te bieden. Kies uit de klassieke baksteen effect, de nieuw zwart glas achterwand, de chique vermiculiet of de grondige strakke zwarte rieten voering, allen welke een unieke aanvulling vormen op de aantrekkelijke Riva2 530 en 670 haarden.

Vermiculite Lining
Vermiculiet Achterwand
Black Reeded Lining
Zwarte Ribbel Achterwand
Brick Effect Lining
Steen Motief Achterwand
Zwart-Glasfi
Zwart Glas Achterwand

Afstandsbediening

Gazco-Studio-Glass-wall-controlStandaard geleverd met uw Riva2 530 of 670 gashaard, de multifunctionele programmeerbare thermostatische afstandsbediening welke het mogelijk maakt om de haard te ontsteken, zowel als het doven van en de controle van de vlammen naast geavanceerde thermostatische en het programmeren van de timer functie. Of u nou besluit om een dagelijkseof wekelijks programma in te stellen of u gewoon de voorkeur heeft om een gewenste ruimtetemperatuur te handhaven, uw gashaard zorgt voor een gastvrije verwarming, iedere keer als u terugkeerd naar huis.

Eenvoudige installatie

De Riva2 530 en 670 zijn beide compatibel is met onze optionele lijnloze rookkanaal kit. Op slechts 0,5 meter lengte, dit korte stukje flexibele, roestvrij stalen rookkanaal en puin deflector is speciaal ontworpen om te worden ingepast in uw gemetselde schoorsteen. Dit elimineert de noodzaak voor een volledig gevoerde schoorsteen en bijbehorende arbeid, om zo een eenvoudigere en goedkopere oplossing te vergemakkelijken.