Stalen kachels

Stalen kachels

Het combineren van gietijzer voor de luchtdichte deuren en de belangrijkste vuurhaard componenten met zware stalen onderdelen voor de buitenkant, de Stockton en View kachels profiteren van beide materialen, met verbeterde prestaties en verbrandings controle, evenals meer waarde voor uw geld. Stovax's drievoudige luchtsystemen bieden ook krachtige en snelle bediening over de warmteafgifte, evenals een prachtig uitzicht op de vlammenzee.

Stockton Kachels

Riva Plus Stoves

Met acht verschillende maten, elk verkrijgbaar in vier kleuren, en sommige modellen met een verdere keuze van stijl van de deuren zowel als de luifels, er zal zeker een Stockton kachel zijn die in elk huis past. Verder zijn er inzet en dubbelzijdige versies, zowel als traditioneel als modern model, groot of klein, in het land of in de stad, als een hout brander of voor het verbranden vaste brandstof u zult zeker een Stockton vinden om aan uw interieur in te kunnen passen.
Bekijk het volledige Stockton assortiment hier.

View Kachels

Riva Plus Stoves

Verkrijgbaar in een keuze van zes vrijstaande maten en een inzet versie, de View biedt een hoge rendements verwarming in ultieme stijl – perfect voor de meer hedendaagse woningen!

Bekijk het volledige View assortiment hier.

Steel Stoves Key Features