Afstandbediening gaskachels

Afstandbediening gaskachels

Gazco was het eerste Britse bedrijf welke afstandsbedieningen in heeft gevoerd voor gashaarden. Vandaag zijn onze Command afstandsbediening systemen geleverd met vele van het gas haarden die u kunt vinden op deze website. In de sectie zoals afgebeeld hieronder ziet u de soorten van afstandsbediening voor de diverse gashaard modellen. Elke afstandsbediening heeft een korte samenvatting met betrekking tot zijn functionaliteit.

Programmable upgradable remote control for Riva 53 and 67Programmeerbare afstandsbediening Deze versie heeft twee extra functies. De eerste geeft u de mogelijkheid over thermostatische controle van de kamertemperatuur, terwijl de tweede functie het mogelijk maakt uw kachel te programmeren om zichzelf twee keer per dag aan en uit te schakelen. Bij gebruik van beide functies kunt u thuis komen in een verwarmd huis, dankzij uw programma.

Standard upgradeable remote control for Riva 53 and 67Standard afstandsbediening als de waakvlam is aangestoken kunnen de vlammen en de warmte worden bediend met het gemak van de afstandsbediening.