Veeg afbeelding te veranderen    

De Stovax Futura 8 met vlakke stookbodem

De Stovax Futura 8 met vlakke stookbodem

De Stovax Futura 8 met vlakke stookbodem

De Stovax Futura 8 met vlakke stookbodem

Futura 8 houtkachel

De Stovax Futura 8 is ontworpen om grotere ruimtes te verwarmen met een indrukwekkende warmte van 8,0 kW. Het is een grote houtkachel met een stijlvol uiterlijk, geeft spectaculaire vlambeelden en hoogrenderende Ecodesign prestaties. Met een minimalistische eigentijdse esthetiek en een roestvrijstalen luchtregeling past de Futura 8 perfect in allerlei interieurstijlen. Ondertussen zorgt de forse warmteafgifte, in combinatie met een ultramodern convectorverwarmingssysteem en geïntegreerde hitteschilden ervoor dat u het hele gezin gemakkelijk warm kunt houden.

Net als de anderen kachels in het assortiment heeft ook de Futura 8 een geïntegreerde externe luchtaansluiting waardoor hij verbrandingslucht rechtstreeks van de buitenkant of uit de kruipruimte van uw woning kan halen, waardoor er geen behoefte is aan extra ventilatie, en zo een afgesloten installatie ontstaat.

 

Futura 8 houtkachel verkrijgbaar in

Futura houtkachels

BELANGRIJKSTE FEITEN

MerkStovax
ECO design 2022
SchudA+
Efficiëntietot 76.4%
Capaciteit8kW (4.5-10kW)
Vlakke stookbodem
Cleanburn & Airwash
Externe buitenluchttoevoer
Lengte houtblok450 mm
Hitteschild
Afmeting rookafvoer125 mm

Futura houtkachels

De Stovax Futura met vlakke stookbodem en met stookrooster en aslade combineren verfijnde rondingen met ononderbroken lijnen en zijn ontworpen om stijl en verfijning aan elk interieur toe te voegen. Verkrijgbaar in drie formaten, alle Futura met vlakke stookbodem en met stookrooster en aslade modellen zijn voorzien van geavanceerde verbrandingstechnologie om ervoor te zorgen dat ze branden met een hoge efficiëntie en minimale emissies.

Volledige progamma van Futura houtkachels...

Futura 8 houtkachel Informatie

AA1*BB1*CDEFGHIJKL
609mm447mm649mm333mm445mm649mm684mm734mm228mm158mm150mm127mm150mm551mm

*Glass Viewing Area.

Futura 8 houtkachel Dimensions