Veeg afbeelding te veranderen    

De Stovax Futura 5 met vlakke stookbodem

De Stovax Futura 5 met vlakke stookbodem

De Stovax Futura 5 met vlakke stookbodem

De Stovax Futura 5 met vlakke stookbodem

De Stovax Futura 5 met vlakke stookbodem

De Stovax Futura 5 met vlakke stookbodem

De Stovax Futura 5 met aslade en schudrooster

Futura 5 houtkachel

De Stovax Futura 5 met vlakke stookbodem of met aslade en schudrooster is een houtgestookte ecodesign plus kachel, en geeft prioriteit aan spectaculaire vlammenbeelden en hoogrendementwarmte.

Deze prachtige houtkachel heeft een eigentijds exterieur met een gebogen deur en een grote ruit, en is geschikt voor zowel traditionele als moderne woningen.

De Futura 5 levert zeer efficiënte warmte en bevat een ultramodern convectorverwarmingssysteem en geïntegreerde hitteschilden om de hoeveelheid warmte die terug de kamer in stroomt te maximaliseren en een kleinere afstand tot brandbare stoffen mogelijk te maken.

Een stijlvolle en roestvrijstalen luchtregelaar aan de voorkant van de kachel voegt wat designflair en functionaliteit toe en zorgt ervoor dat de kachel gemakkelijk kan worden overgeschakeld naar de boost-modus voor een snelle en gemakkelijke start.

Verkrijgbaar als vlakke stookbodem of met aslade en schudrooster. De modellen voorzien van aslade en schudrooster hebben ook een speciaal ontworpen afsluitbaar rooster, waardoor houtblokken of rookloze minerale brandstoffen met een hoog rendement kunnen worden verbrand.

 

Futura 5 houtkachel verkrijgbaar in

BELANGRIJKSTE FEITEN

MerkStovax
ECO design 2022
SchudA+
Efficiëntietot 82.7%
Capaciteit5kW (3.5 - 7.5kW)
Vlakke stookbodem
Schudrooster
Cleanburn & Airwash
Externe buitenluchttoevoer
Lengte houtblok33 cm
Hitteschild
Afmeting rookafvoer125 mm

Futura houtkachels

De Stovax Futura met vlakke stookbodem en met stookrooster en aslade combineren verfijnde rondingen met ononderbroken lijnen en zijn ontworpen om stijl en verfijning aan elk interieur toe te voegen. Verkrijgbaar in drie formaten, alle Futura met vlakke stookbodem en met stookrooster en aslade modellen zijn voorzien van geavanceerde verbrandingstechnologie om ervoor te zorgen dat ze branden met een hoge efficiëntie en minimale emissies.

Volledige progamma van Futura houtkachels...