Veeg afbeelding te veranderen    

De Stovax Futura 4 met vlakke stookbodem

De Stovax Futura 4 met vlakke stookbodem

De Stovax Futura 4 met vlakke stookbodem

De Stovax Futura 4 met vlakke stookbodem

Futura 4 houtkachel

De Stovax Futura 4 combineert een eigentijdse stijl met een constante warmteafgifte van 4kW. Het is een kleine houtkachel voorzien van stookrooster en aslade. Deze kachel is het perfecte middelpunt in een gezellige familiekamer, knusse ruimtes, thuiskantoren of op woonboten. De gebogen deur en het grote raam worden gecombineerd met een geavanceerd Airwash-systeem om ervoor te zorgen dat deze kleine houtkachel de hele winter een helderzicht op het vlambeeld geeft!

De Futura 4-kachels zijn ook voorzien van ultramoderne Cleanburn jets, waardoor de prestaties worden gemaximaliseerd en de uitstoot wordt geminimaliseerd. Dit zorgt ervoor dat deze kachels die beschikken over de DEFRA Smoke Control de Ecodesign normen drastisch overtreffen, wat betekent dat je er overal in het land een kunt hebben! Een geïntegreerde externe luchtaansluiting maakt het voor de Futura 4 ook veel eenvoudiger om verbrandingslucht rechtstreeks van de buiten of onderuit de kruipruimte van uw woning te halen, waardoor een afgesloten installatie ontstaat.

De Futura 4 is verkrijgbaar met afsluitbaar stookrooster en aslade brandstofmodel met een afsluitbaar schudrooster, waardoor hout efficiënt kan  worden gestookt.
Bovendien zijn zowel de houtgestookte als de multi-brandstofmodellen te plaatsen op een 12 mm dikke vloerplaat, waardoor vaak lagere installatiekosten mogelijk zijn.

Futura 4 houtkachel verkrijgbaar in

Futura houtkachels

BELANGRIJKSTE FEITEN

MerkStovax
ECO design 2022
SchudA+
Efficiëntietot 80.9%
Capaciteit4.1kW (3.5 - 7.5kW)
Vlakke stookbodem
Schudrooster
Cleanburn & Airwash
Externe buitenluchttoevoer
Lengte houtblok250 mm
Hitteschild
Afmeting rookafvoer125 mm

Futura houtkachels

De Stovax Futura met vlakke stookbodem en met stookrooster en aslade combineren verfijnde rondingen met ononderbroken lijnen en zijn ontworpen om stijl en verfijning aan elk interieur toe te voegen. Verkrijgbaar in drie formaten, alle Futura met vlakke stookbodem en met stookrooster en aslade modellen zijn voorzien van geavanceerde verbrandingstechnologie om ervoor te zorgen dat ze branden met een hoge efficiëntie en minimale emissies.

Volledige progamma van Futura houtkachels...

Futura 4 houtkachel Informatie

AA1*BB1*CDEFGHIJKL
402mm251mm530mm214mm353mm530mm565mm615mm228mm158mm150mm127mm150mm432mm

*Glass Viewing Area

Futura 4 houtkachel Dimensions