Vervangende onderdelen

Vervangende onderdelen

Stovax & Gazco vervangingsonderdelen voor hout, multifuel, gas en elektrische toestellen kunnen besteld worden bij een dealer.

Vervangende onderdelen

Stovax en Gazco zorgen ervoor dat de onderdelen van alle kachels en haarden nog zo lang mogelijk verkrijgbaar zijn. U kunt daardoor lang van uw apparaat gebruik maken. Wij raden aan regelmatig uw apparaat een beurt te geven, zorg ervoor dat dit in overeenstemming is met de instructies. U kunt hier ook opzoeken hoe u onderdelen kunt vervangen. Alle Stovax en Gazco dealers kunnen u hierbij helpen en bij hun kunt u het onderdeel bestellen.

Voordat u contact opneemt met uw lokale Stovax of Gazco dealer is het essentieel dat u het serienummer doorgeeft. Hiermee kan het correcte apparaat worden gevonden en de bijpassende onderdelen. Het serienummer bevindt zich op het data plaatje van het apparaat. Houdt er rekening mee dat de locatie van het dataplaatje kan variƫren en u kunt de instructies raadplegen, als u deze niet meer heeft kunnen deze gevonden worden op de technische sectie. Stovax en Gazco onderdelen voor hout, multifuel, gas en elektrische toestellen kunnen besteld worden bij een Stovax/Gazco dealer.