Onderdelen

Onderdelen

Stovax & Gazco reserve onderdelen voor hout branders,multi-brandstof, gas en elektrische toestellen kunnen besteld worden via uw dichtstbijzijnde dealer.

Hout & Multifuel Reserve Onderdelen

Voordat u contact opneemt met uw lokale Stovax dealer, is het van essentieel belang dat u uw serienummer bij de hand heeft, omdat u hiermee de juiste onderdelen kunt vinden voor uw model. Uw serienummer bevindt zich op het ‘data’ plaatje van uw installatie. Houd er rekening mee dat de locatie van het ‘data’ plaatje van uw apparaat kan variëren afhankelijk van het model. Als u niet weet wat de locatie van uw ‘data’ plaat is, kunt u verwijzen naar uw gebruiksaanwijzijng. Als u niet niet over een gebruiksaanwijzijng beschikt, dan kunt u deze downloaden door onze technische sectie te bezoeken. Stovax reserve onderdelen voor hout branders en multifuel toestellen kunnen besteld worden via uw dichtstbijzijnde dealer.

Gas & Electrische Reserve Onderdelen

Voordat u contact opneemt met uw lokale Gazco dealer, is het van essentieel belang dat u uw serienummer bij de hand heeft, omdat u hiermee de juiste onderdelen kunt vinden voor uw model. Uw serienummer bevindt zich op het ‘data’ plaatje van uw installatie. Houd er rekening mee dat de locatie van het ‘data’ plaatje van uw apparaat kan variëren afhankelijk van het model. Als u niet weet wat de locatie van uw ‘data’ plaat is, kunt u verwijzen naar uw gebruiksaanwijzijng. Als u niet niet over een gebruiksaanwijzijng beschikt, dan kunt u deze downloaden door onze technische sectie te bezoeken. Gazco reserve onderdelen voor gas en elektrische toestellen kunnen besteld worden via uw dichtstbijzijnde dealer.