Kies een inbouwhaard

Kies een inbouwhaard

Stovax en gazco heeft een ruim assortiment van inbouwhaarden voor hout, multifuel, gas en elektriciteit om uit te kiezen. Elke brandstof heeft zijn eigen voordelen en sfeereffecten. Hieronder per brandstof een kort overzicht.

Inbouwhaarden – vlakke stookbodem of schudrooster

Stovax heeft een ruim assortiment van traditionele en moderne inbouwhaarden die in diverse soorten interieurs passen met een aantal frame opties. Op de product pagina staan alle belangrijke feiten op een rijtje, de product vinder kan hier handig voor zijn.

Voor inbouwhaarden zijn modellen met een vlakke stookbodem of met schudrooster verkrijgbaar. Houtblokken branden het beste op een laagje as met lucht voor de verbranding van boven, hiervoor zijn de houthaarden met een vlakke stookbodem. Modellen met een schudrooster hebben het gemak van de aslade en luchtstromen onder het vuur. Voor meer informatie kunt u naar de brochure of prodcutpagina.

Inbouwhaarden – gas

De Gazco inbouwhaarden hebben het uiterlijk van de hout inbouwhaarden, zodat deze een vergelijkbare sfeer geven maar met het gas van gas. Het zijn zeer realistische haardeffecten voor op het branderbed van houtblokken, kolen of kiezelstenen en frame opties. De dansende vlammen zijn gemakkelijk te bedienen met een afstandsbediening. Bekijk de inbouwhaarden – gas.

Inbouwhaarden – elektriciteit

In de laatste jaren zijn elektrische inbouwhaarden erg populair geworden. De vlammeneffecten zijn gemaakt met de innovatieve LED verlichtingen en hebben diverse opties. Zo kan een authentiek haardvuur omgezet worden in een modern effect. Elektrische haarden zijn gemakkelijk te installeren, hebben geen schoorsteen nodig en het gemak van een afstandsbediening. De verwarming van 1 of 2 kW vereiste alleen een stopcontact, het is echter niet geschikt als hoofdverwarming of voor langdurig gebruik.

Bekijk de elektrische inbouwhaarden.

Onze Ingebouwde Haarden Reeks