Elektrische Haarden

Elektrische Haarden

Of u nou een moderne, eigentijdse uitstaling wilt creëren of liever een meer klassieke, traditionele inrichting, onze elektrische haarden zullen u helpen om de perfecte keuze te kunnen maken, ongeacht uw stijl of budget. Van de aan de wand gemonteerde elektrische haarden tot de ingebouwde elektrische haarden, Gazco is toegewijd aan de creatie van de ultieme realistische elektrische vlam effecten.

Wand Gemonteerde Elektrische Haarden

Wall Mounted Electric Fires

Creër een hoogtepunt in uw woonruimte met een van Gazco’s aan de wand gemonteerde elektrische haarden.

Ingebouwde Elektrische Haarden

Built-in Electric Fires

Voeg stijl en warmte toe te aan uw woning door het selecteren van één van Gazco’s sensationele ingebouwde elektrische haarden.

Garantie van uw elektrische haard

Voor uw gemoedsrust, heeft uw Gazco elektrisch haard een garantie van maximaal 2 jaar. Lees meer over de garantie van uw elektrische haard.

Zoek een Gazco dealer in uw regio

Gazco heeft een netwerk van deskundige detailhandelaar in het hele land, welke u graag zullen helpen om de perfecte haard voor uw woning te vinden. Zoek een Dealer.

Elektrische Haarden – Veel Gestelde Vragen

De toegewijde veelgestelde vragen zijn verzameld uit een breed scala van huiseigenaren die een elektrische haard willen installeren of kopen. Meer te weten komen.

Hulp bij het vinden van de juiste elektrische haard

Onze ‘Produkt Vinder’ tool zal u helpen het beste product voor uw huis te vinden met een paar eenvoudige vragen over uw woning. Zoek een produkt.