Radiance elektrische haarden

Spannende vlammende effecten

Welkom bij de Gazco Radiance-serie voor een stijlvol design en geavanceerde technologie om vlammen tot leven te brengen.

Amber flame effect
Amber vlam effect
Blue flame effect
Blauwe vlam effect

Het LED vlammenspel heeft u de keuze uit twee opvallende kleuren, zodat u de perfecte sfeer voor elke gelegenheid kunt creëren. Het selecteren van de diepe oranje gloed geeft een warme en uitnodigende sfeer van de traditionele haard, of als alternatief het blauwe vlam effect dat een opvallende uitstraling geeft. Bij beide  vlambeelden kan de helderheid op verschillende standen worden ingesteld. De vlammen kunnen aan zonder dat de verwarming aanstaat, zodat gedurende het hele jaar van de Radiance genoten kan worden.

Inbouwhaard modellen

De Radiance is verkrijgbaar in drie verschillende maten; 85R, 105R,  135R of 195R. De Radiance zorgt voor een opvallend middelpunt in uw huis.

Alle Radiance modellen beschikken over een variabele warmteafgifte van max 2.0kW en zijn voorzien van een thermostatische afstandsbediening. De vlammen kunnen ook aan zonder de verwarming.

Vlam effecten

De Radiance wandhaard heeft Gazco’s Chromalight ™ LED verlichting. Deze verlichting is gemakkelijk in te stellen voor de juiste sfeer. Het 12 kleuren chromatherapy verlichting systeem zorgt voor het geleidelijk veranderen van het kleurenspectrum. Dit alles met een druk op de knop van de afstandsbediening.

Afstandsbediening

radiance-remoteDe Radiance wandhaarden en inbouw modellen worden standaard geleverd met een thermostatische afstandsbediening. De afstandsbediening geeft u volledige controle over het vuur met een tal van functies, zoals de verwarming, helderheid van de vlammen en de kleur van de vlammen. Hierdoor kan de perfecte sfeer worden gecreëerd met gemak uit uw stoel of bank. Met de afstandsbediening kunnen ook de handige timer-functie worden bediend, zodat u gerust kunt genieten van de rustgevende vlammen en heerlijke warmte.