Waar kan ik mijn locale Stovax dealer vinden?

Vaste brandstoffen veelgestelde vragen

Waar kan ik mijn locale Stovax dealer vinden?

Klik hier en vul uw gegevens voor uw locale Stovax dealer vinden.

Wij zorgen ervoor dat onze haarden en kachels op basis van de hoogst mogelijke kwaliteits –  en veiligheidsstandaarden ontworpen, getest en vervaardigd zijn. Wij zorgen er ook voor dat zij op de juiste manier verkocht en geïnstalleerd worden, zodat u jaren van uw aankoop kunt genieten. Daarnaast zult u zien dat onze producten alleen verkrijgbaar zijn via ervaren, onafhankelijke dealers die u de mogelijkheid geven een aantal, vaak volledig operationele modellen ter plekke in hun showrooms te bekijken, uw individuele vereisten te bespreken, zowel op technisch gebied, zoals bijvoorbeeld de warmtebehoefte van uw ruimte en qua design, om ervoor te zorgen dat u het meest geschikt product voor uw huis kiest. Onze dealers zullen u ook advies kunnen geven, of u kunnen helpen met het installatieproces en de after-sales support en het toekomstig onderhoud van uw apparaat.

Ondanks het feit dat wij onze dealers aanmoedigen om haard en kachelproducten in hun winkels via het internet te promoten, geloven wij niet dat online verkopen tot voldoende klantenzorg en tevreden klanten kunnen leiden en wij adviseren met klem dat u dit overweegt wanneer u uw onderzoek doet en een aankoopbeslissing neemt. Realiseert u zich daarnaast dat wij geen technische support geven (met uitzondering van onze statutaire verantwoordelijkheden) voor producten die via websites gekocht zijn. Deze support wordt normaal gesproken door één van onze gekwalificeerde, onafhankelijke detailhandelaren gegeven.

Bovendien, uw Stovax dealer biedt u een uitgebreide garantie voor uw nieuwe brandstof kachel of haard op basis van de voorwaarden en condities.

Verdere Informatie