Foto’s

Foto’s

De Stovax & Gazco fotobank geeft toegang tot hoge resolutie foto's die u kunt downloaden voor gebruik in print. Mocht het nodig zijn om de foto's bij te werken voor uw website, deze hoge resolutie foto's kunnen in een geschikt formaat worden verwerkt. Mocht u TIFF-afbeeldingen nodig heeft, neem dan contact op met: pers@stovax.com

Hoe u onze hoge resolutie afbeeldingen kunt downloaden

  1. Navigeer naar de pagina voor het product dat u zoekt.
  2. Als u correct ingelogd bent, zal er een link “Download Hoge Resolutie Afbeelding” in de rechterbenedenhoek van de produkt slideshow verschijnen (zie voorbeeld hieronder)
  3. Klik op de afbeelding die naar keuze en dan bent u klaar!
Print-Screen-for-Image-Libr

 

Afbeeldingen worden gedownload als zip-bestanden. In het zip-bestand zal een JPEG afbeelding zijn, meestal in 300 dpi welke geschikt is om af te drukken. Om de bestanden uit te kunnen pakken, zult u het programma WinZip moeten downloaden en installeren. Klik hier om WinZip gratis te downloaden http://www.winzip.com/downwz.htm.

Auteursrecht

Afbeeldingen blijven het auteursrecht van Stovax Ltd en Gazco Ltd en kunnen alleen worden gebruikt in overeenstemming met onze algemene voorwaarden. Als u vragen heeft over het gebruik van onze afbeeldingen neem dan gelieve contact op met de juiste persoon:

Voor Stovax & Gazco dealers:

Neem contact op met uw vertegenwoordiger.

Voor de pers:

Neem gelieve contact op met Marketing op telefoon nummer via +44 (0)1392 261990 of per email.