Onderhoudsonderdelen

Onderhoudsonderdelen

Een reserve onderdeel of ter vervanging kan besteld worden bij een lokale Gazco dealer.

Voordat u contact opneemt met een Gazco dealer is het serienummer belangrijk. Hiermee kan het exacte toestel gevonden worden om de juiste onderdelen te kunnen. Het serienummer is gevestigd op het data plaatje en de locatie verschilt tussen de gas en elektrische modellen. In de gebruiksaanwijzijng staat waar het data plaatje is.

Data plaatje gas kachel of haard

Als u de gebruiksaanwijzing niet meer heeft dan kan deze worden gedownload van de technische informatie sectie op deze website. Als u niet weet wat de naam van uw installatie is dan kunt u proberen om deze visueel te identificeren, door middel van de instructies en de installatie gidsen die vervolgens kunnen worden gedownload door te klikken op de technische informatie link onder aan de pagina over de toestellen. U kunt een lokale Gazco vragen voor hulp met behulp van foto’s. Voor oudere elektrische modellen staat hieronder een aantal modellen. U kunt ook contact opnemen met uw lokale dealer voor verder advies en aanbevelingen over deze kwestie.

Hieronder is een lijst met gegevens over de label locaties voor uw elektrische verwarmingstoestel:

Studio elektrische inbouwhaarden (Studio 1, 2, 3 en 22)

Het data plaatje van de Studio  1, 2, 3 en 22 bevindt zich op het rechter zij paneel.

Riva2 670 modellen

Het data plaatje van de Riva2 670 zit op het lagere gedeelte van het voorpaneel. U zult het frame moeten verwijderen om toegang te krijgen.

Riva2 67 modellen

Het data plaatje van de Riva2 67 zit op het lagere gedeelte van het voorpaneel. U zult het frame moeten verwijderen om toegang te krijgen.

Inbouwhaarden (Riva2 55 en 70, Studio 80, 105 en 150)

Het data plaatje van de Inbouw Riva2 55 en 70 en Inzet Studio 80, 105 en 150 zit aan de binnenkant van het apparaat, aan de linkerkant. Om dit te openen moet u de verborgen deur beugels van het apparaat verwijderen. Om de verborgen deur beugels van uw Riva2 55 en 70, Studio 80, 105 en 150 te verwijderen, verwijzen wij u naar het Onderhoud gedeelt 6,2 van uw gebruiksaanwijzing.

Het onderstaande schema is overgenomen uit de Riva2 en Studio elektrisch inbouw serie, PR1394, Issue 4 (december 2012) gebruiksaanwijzing dient slechts ter verduidelijking.

This image is for illustration purpose only. It has been taken from the Riva2 and Studio Electric Inset Range, PR1394, Issue 4 (December 2012) instruction manual to show how to remove the hidden door brackets of your Inset electric models

Deze afbeelding is slechts ter verduidelijking. Het is afkomstig uit de Riva2 en Studio inbouw reeks, PR1394, Issue 4 (december 2012) gebruiksaanwijzing om te zien hoe u de verborgen deur beugels van uw Inzet elektrisch model kunt verwijderen.

Logic (Box profil, Progress , Fusion en Futura)

Het data plaatje van de Box Profil, Progress, Fusion en Futura is gelegen aan de achterzijde van uw verwarmingstoestel.

Elektrische kachels

De data plaatje voor uw elektrische kachel vrijstaande modellen bevindt zich aan de achterzijde van het produkt.

Bij elektrische haarden zit het data plaatje vaak achter het frame of achter het glas.

Bij de Radiance en de Skope bevindt het data plaatje achter het frame of in de binnenkant bij de motor. Raadplaag de gebruiksaanwijzingen voor meer informatie.