Redenen om een elektrische kachel aan te schaffen

Redenen om een elektrische kachel aan te schaffen

Het is misschien niet het eerste wat in u opkomt als u op zoek bent naar een kachel of haard, maar heeft u de elektrische optie overwogen? Deze zijn geschikt voor elk huis zowel als bijna elke ruimte in de woning. Het is aangedreven door gewoon de stekker in een stopcontact te doen en zal u direct warmte, vlammen effecten en sfeer geven. U zou zich zorgen kunnen maken dat de elektrische optie vast zit in de vorige eeuw met stijlen die kunnen worden gepast, maar u zult blij zijn om te weten dat het ontwerp en de technologische standaard een lange weg hebben afgelegd sinds toen!

Er is een toename in de ontwerp integriteit van elektrische kachels welke op de markt zijn gekomen via de fabrikanten die niet alleen in het uiterlijk van hun produkten maar ook de technologie hebben geïnvesteerd waarop deze modellen zijn gebaseerd. Het resultaat is een veel betere keuze van het tevredenstellende apparaten waarvoor u zich niet verplicht hoeft te voelen om u zich ervoor te verontschuldigen, maar in plaats daarvan is het een nuttige warmte bron welke moeiteloos in uw woning in zal passen.

Elektrische kachels hebben vaak dezelfde robuuste gietijzeren buitenkant en de keuze aan gekleurde afwerkingen zoals hun traditionele houtkachel equivalenten. Gietijzer verspreidt de warmte waardoor het het perfecte materiaal voor kachels is en waarmee de lange samenwerking met dit produkt wordt waargeborgt. Deze kan ook dikker worden gegoten indien vereist zowel als in ingewikkelde patronen voor een decoratieve afwerking. De beschikbare kleuren zijn onder andere: Diep olijven groen, ivoor, blauw en, natuurlijk, het traditionele zwart; bovendien sommingen bevatten een emaille afwerking om zo een prachtige glanzende glimlaag te geven.

Electric Huntingdon 30 Huntingdon 30 Elektrisch Kachel

Van binnen echter maakt de knipoog naar de traditie de weg vrij voor de moderne innovatieve en geavanceerde vlammeneffect technologie. De brandstof effecten worden steeds realistischer; sommige zijn met de hand beschilderd en de meeste tonen houtblokken compleet met gloeiende as en sintels. Zogenaamde ‘Veriflame ™ technologie maakt het mogelijk om het vlammen effect te variëren van laag tot hoog en omvat vaak een blauwe optie voor een heel ander gevoel. Indien u wenst, kan het vlammen effect vaker worden gebruikt zonder enige warmteafgifte zodat atmosferische visuals af kunnen worden gegeven op de warmere avonden.

In de zin van warmte, elektrische kachels hebben de neiging om een aantal temperatuur instellingen te bieden en kunnen tot 2 kW aan warmte afstoten welke meer dan genoeg moet zijn om de gewenste warmte te leveren aan een slaapkamer of de hoek van een populair trefpunt. In feite het enige wat u nodig heeft is een stopcontact en een snelle switch van een knop op de afstandsbediening om het ‘vuur’ van de elektrische kachel aan te steken: de schoonheid van elektrische is dat zodra het is ingeschakeld, het meteen een verschil begint te maken. Dit vermogen om zo snel gelokaliseerde warmte te bieden, evenals de 99% rendements vermogen betekent dat u in staat bent om gebruik te maken van uw elektrische kachel waar en wanneer u deze het meest nodig heeft. Het is verstandig om de warmteafgifte in te stellen en met de stijgende energierekeningen in het achterhoofd, door de elektrische kachels op deze manier te gebruiken biedt deze een aantrekkelijk vooruitzicht op de rand van uw energierekening te verwijderen, en kan evenals de koude uit de lucht verwijderen.

Of deze wordt ingevoegd in een bestaande open haard of als ‘vrijstaand model’ in de kamer is neergezet, een elektrisch kachel heeft geen rookkanaal of installatie van een rookkanaal nodig: gewoon de aankoop, kies uw plek, plug de stekker in en geniet van de direct gecreëerde gezellige sfeer.

Zoek uw plaatselijke Gazco dealer.