Elektrische kachels

Elektrische kachels

Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om de warme, uitnodigende sfeer van een echte vlam vuur komen met al het gemak, veelzijdigheid en efficiëntie van de elektriciteit. Met behulp van de nieuwste Veriflame ™ technologie, heeft Gazco creëerde een mooie reeks van elektrische kachels die een veelzijdige en een opvallende brandpunt voor een thuis te bieden.

Elektrische kachels Gazco's draaien op een standaard 13 Amp stekker en hebben geen behoefte aan een schoorsteen!

Traditioneel

Traditional electric stove

Van de klassieke Huntingdon 30 tot de stijlvolle Marlborough, Gazco heeft een ruim assortiment van traditionele elektrische kachels die passen in diverse soorten interieurs. Allemaal gemaakt met de Veriflame ™ technologie en er geen schoorsteen nodig.

Modern

Contemporary electric stoves

Er is een brede collectie moderne kachels gemaakt van gietijzer en staal voor de stratingswarmte. De moderne kachels zijn ook gemaakt met Gazco’s unieke Veriflame ™ technologie voor een prachtig middelpunt in elk huis – en zonder de noodzaak voor een schoorsteen!

Efficiëntie

De Gazco hoge rendements kachels voor elektriciteit kan tot 99% hoger in efficiëntie zijn. Meer informatie

Gazco’s Veriflame ™

Deze innovatieve technologie van Gazco geeft de meest realistische haardeffecten. Lees meer over Veriflame™ 

Zoek een Gazco dealer

Gazco heeft een netwerk van deskundige dealers in Nederland en België die u kunnen helpen met advies voor de beste elektrische kachel voor uw huis. Zoek een dealer..

Zoekmachine

Onze zoekmachine kan u helpen om de beste kachel voor uw huis te vinden met een paar eenvoudige vragen. Zoek een product..