Veeg afbeelding te veranderen    

Huntingdon 30 met schudrooster en gotische deur zonder handvat

Huntingdon 30 met schudrooster en gotische deur met handvat

Huntingdon 30 met schudrooster en gotische deur zonder handvat

Huntingdon 30 met vlakke stookbodem en volglas deur met handvat

Huntingdon 30 met vlakke stookbodem en gotische deur met handvat

Huntingdon 30 ECO

De Huntingdon 30 ECO kachels is verkrijgbaar met een vlakke stookbodem en met een schudrooster. Het heeft een klassiek uiterlijk met een modern verbrandingssysteem. Het voldoet aan de ECO-design richtlijnen en dit heeft als extra voordeel dat de ruimte met meubels iets minder is dan bij oudere modellen. Het model met schudrooster heeft een innovatief mechanisme waarmee het afgesloten kan worden, dit is vooral handig als u alleen hout wilt stoken.

Beide modellen zijn ook verkrijgbaar met een volglas of gotische deur. Dit geeft u de keuze tussen een traditionele kachel of een iets moderne versie met een beter zicht op de vlammen. De Huntington heeft een handvat wat kan worden verwijderd.

De Huntingdon 30 is ook verkrijgbaar in een elektrisch model.

 

Huntingdon 30 ECO verkrijgbaar in

BELANGRIJKSTE FEITEN

MerkStovax
Ecodesign plus
Rendementtot 82%
Capaciteit5kW (3.5-7.5kW)
EnergieklasseA+
Cleanburn & Airwash
Model met schudrooster met aslade
Model met vlakke stookbodem
Gotische of volglas deur
Verwijderbaar handvat
Luchtdicht indien geplaatst met buitenluchttoevoer
Lengte houtblok33 cm
Afmeting rookafvoerBoven of achter 125mm

Huntingdon houtkachel

Vanaf heden verkrijgbaar in drie afmetingen met een variërende warmteafgifte, en met de keuze uit een volglas of gotische deur. De betoverende vlambeelden maken de Stovax Huntington houtkachels met vlakke stookbodem of met een rooster en aslade populair. De Klassieke Ecodesign Huntingdon kachels hebben een, hoog efficiënt verbrandingssysteem en brengen warmte en karakter in uw huis. Voor een nog grotere installatieflexibiliteit zijn deze traditionele houtkachels voorzien van een geavanceerd convector ontwerp dat de warme lucht vanaf de achterkant van de kachel terug de kamer in leidt, en waardoor de minimale afstand tot brandbare materialen kan worden verkleind.

Volledige progamma van Huntingdon houtkachel...