Fotogalerij

Fotogalerij

Welkom op de Stovax en Gazco Fotogalerij met foto’s van verbouwingen, renovaties, interieurdesigns of een trotse eigenaar van een nieuwe haard. Bij de foto’s staan tevens beoordelingen van diverse eigenaren met verbouwingservaringen en ideeën. Mocht u uw kachel of haard willen tentoonstellen, dan kunt u naar de ‘Fotogalerij’ pagina gaan en daar de instructies volgen. [...]

Welkom op de Stovax en Gazco Fotogalerij met foto’s van verbouwingen, renovaties, interieurdesigns of een trotse eigenaar van een nieuwe haard. Bij de foto’s staan tevens beoordelingen van diverse eigenaren met verbouwingservaringen en ideeën. Mocht u uw kachel of haard willen tentoonstellen, dan kunt u naar de ‘Fotogalerij’ pagina gaan en daar de instructies volgen.

  * * dit is een verplicht veld

  Uw project informatie (dit zal online te zien zijn):

  Naam*

  Plaatsnaam*

  Productnaam (indien bekend)

  Titel van uw project: *

  Beschrijving project*

  Image Upload

  Hier kunt u een foto van uw installatie showen of van de familie of uw huisdier uitgestrekt bij de haard. Wij zien ze ook graag en hieronder kunt u deze verzenden.
  Uw gegevens (voor intern gebruik en worden niet gepubliceerd):

  Aanhef*

  Voornaam*

  Achternaam*

  Email*

  Telefoon

  Straat

  Straat 2

  Plaatsnaam

  Postkode

  Uw dealer

  * dit is een verplicht veld

  Belangrijke informatie

  Als u een beoordeling of project verstuurt naar de gallerij pagina gaat u ermee akkoord dat Stovax en Gazco uw woorden en afbeeldingen mogen gebruiken voor marketing doeleinden. Echter behoud u alle rechten en het eigendom van uw materiaal en kunt u ons ten aller tijde verzoeken het te verwijderen van de website of waar het is gebruikt. Graag willen wij u ervan verzekeren dat alle persoonlijke informatie die u geeft niet openbaar wordt gemaakt en niet wordt doorgegeven aan derde partijen. Wij willen u bedanken voor uw deelname en kijken ernaar uit om dit tentoon te stellen op de website.

  Informatie betreffende uw persoonsgegevens

  Stovax Limited en Gazco Limited (“wij“, “ons”), registratie nummer 1572550 verwerken uw persoonsgegevens in relatie tot de registratie van uw installatie. Wij zijn toegewijd om de privacy van uw persoonsgegevens te beschermen en te respecteren.

  De gegevensbeheerder

  Stovax Limited is de gegevensbeheerder voor het verwerken van al uw persoonsgegevens. De contactgegevens zijn Falcon Road, Sowton industrial Estate, Exeter, Devon. EX2 7LF, Verenigd Koninkrijk

  De toezichthouder U kunt contact opnemen met de toezichthouder van de persoonsgegevens op het volgende adres:

  De Company Secretary, Stovax Limited, Falcon Road, Sowton industrial Estate, Exeter, Devon. EX2 7LF Verenigd Koninkrijk

  Het doel en jurische basis van het verwerken van de persoonsgegevens

  Wij verwerken uw persoonlijks gegevens door het bewaren, opzoeken en registratie en is voor marketing doeleinden. De persoonsgegevens die wij bewaren is datgene dat u verstrekt bij het invullen van het registratieformulier hierboven. De jurische grondslag voor het verwerken van uw persoonsgegevens doet u als u het registratieformulier verzend met uw gegevens. U bent niet verplicht om uw gegevens aan ons te verstrekken.

  Wie heeft toegang tot uw persoonsgegevens?

  De persoonsgegevens worden in eerste instantie gebruikt door onze marketing afdeling. Een selectie van het bestuur heeft toegang tot een gedeelte van de gegevens, maar alleen datgene wat noodzakelijk is voor hun functies.

  Voor hoe lang bewaren wij uw persoonsgegevens?

  Wij bewaren uw persoonsgegevens voor de periode die wij denken nodig te hebben om de hierboven vermelde doeleinden te bereiken en voor zolang de bewaring van gegevens wettelijk verplicht is. Alhoewel de maximale periode is niet langer dan 7 jaar na dat deze voor de laatste keer zijn gebruikt.

  Uw rechten

  Indien het bewaren is gebeurd met uw medewerking dan heeft u het recht dit ten allen tijde weer in te trekken. Echter het intrekken van uw medewerking heeft geen invloed op de wettigheid van de jurische basis die aanvankelijk was verstrekt. U heeft het recht om een verzoek tot inzage te doen in welke persoonsgegevens zijn verwerkt en ons verzoeken om uw gegevens te veranderen. Tevens heeft u het recht bezwaar te maken en een verzoek te doen om uw persoonsgegevens te corrigeren. U heeft het recht om uw persoonsgegevens uit ons system te laten verwijderen. U heeft het recht om uw gegevens in een leesbaar, gestructureerde vorm te ontvangen, en die door een machine te lezen is en te versturen ((data portability).

  Om deze rechten uit te voeren kunt u contact opnemen met de gegevensbeheerder op het bovenstaande adres. Als u ontevreden bent over onze dienstverlening kunt u een klacht indienen bij de: Information Commissioners’ Office of een ander toezichthoudend orgaan in overeenstemming met de Verordening Bescherming van Persoonsgegevens (GDPR).