eReflex elektrische haarden

Vlameffecten met innovatieve technieken zorgen voor een veelzijdige vuureffect. Met de eReflex creëert men moeiteloos de magie van een echt vuur ... en nog veel meer.

Relax met de eReflex

De eReflex is een populaire veelzijdige elektrische haard; golvende vlammen en een realistisch branderbed met houtblokken of grote glanzende kristallen. De eReflex is de combinatie van een moderne haard met het beeld van een gezellig haardvuur.

Het is ontworpen met innovatieve LED verlichtingen met opties voor verschillende kleuren onder het branderbed, voor de vlammen en van bovenaf. In combinatie met de keuzes voor het branderbed kunt u beslissen welke sfeer het beste bij u past en dit kan gemakkelijk worden veranderd voor een andere gelegenheid.

 

Skope Inset

eReflex fronthaard

De eReflex fronthaard is verkrijgbaar in zes afmetingen en ontworpen om naadloos in de muur te worden gebouwd zodat deze perfect binnen uw interieur past.

Skope Outset

eReflex panoramhaard

De eReflex panoramahaard kan als tweezijdige of driezijdige haard ingebouwd worden, door het glas krijgt u een panoramisch zicht op het branderbed en de vlammen.

Dynamisch verlichtingssysteem

De eReflex maakt gebruik van Gazco’s Chromalight® drievoudige verlichtingssysteem voor een fascinerende weergave met veel combinatie mogelijkheden. Levendige vlameffecten worden geprojecteerd tussen het branderbed waardoor er en driedimensionaal beeld ontstaat. Het vlambeeld kan worden ingesteld op een natuurlijke oranje gloed, opvallend blauw of een combinatie van de twee.

chroma-nl

Elke vlamkleur heeft een extra effect dankzij verlichting van bovenaf in oranje of koel wit. Deze geven het branderbed een extra dimensie en een authentiek beeld. De Chromalight® verlichting onder het branderbed accentueert de effecten van onderaf. Een authentieke ontspannende stemming sfeer kan deze worden ingesteld op oranje wat overeenkomt met gloeiende kooltjes. Daarnaast kan gekozen worden uit een aantal andere kleuren.

Er is de keuze om de verlichting continue van kleur te laten veranderen voor levendige kleuren en een ultieme wow-factor.

Branderbed inrichten naar smaak

beddingsDe eReflex komt met een aantal sfeereffecten voor op het branderbed die het aanzien volledig veranderen, deze bestaan uit een aantal realistische houtblokken, grijze & doorzichtige kiezelstenen en grote doorzichtige kristallen stenen. Het glas kan gemakkelijk worden verwijderd zodat het branderbed kan worden opgesteld naar smaak. Dankzij deze effecten en de combinatie van het Chromalicht heeft de eReflex een aanzicht voor elke sfeer.

Volledige bediening

Met de thermostatische afstandsbediening kan de eReflex volledig bediend worden en alle individuele functies zoals het vlammenspel, branderbed verlichting en de verwarming. Alles kan onafhankelijk van elkaar ingesteld worden om de gewenste sfeer te creëren. Bovendien kunnen de vlammen aanstaan zonder verwarming.

Er zijn innovatieve energiebesparende functies zodat de eReflex automatisch kan aan en uitschakelen, waardoor u de warmteafgifte kan minimaliseren en het energieverbruik.

De vlam opties
Keuze uit oranje, blauw of een combinatie van oranje & blauwe vlammen elk met vijf verlichtingsinstellingen.
Chromalight voor branderbed
Keuze uit verschillende kleuren om het branderbed te verlichten en verlichtingsinstellingen.

Verwarmingsthermostaat
Stel de gewenste temperatuur in tussen 15°C en 25°C, de eReflex zal de kamer zo efficient mogelijk verwarmen.
Comfort temperatuur
De thermostaat verwarming heeft een eco optie en een snelle verwarmingsoptie vergelijkbaar met centrale verwarming.
Skope Remote Control
Programmeerbare verwarming
De voorgeprogrammeerbare instellingen zijn gemakkelijk aan of uit te zetten zonder het programma te veranderen.
Snel start optie
Deze instelling geeft de mogelijkheid om de eReflex maximal 45 minuten voor de ingestelde tijd de gewenste temperatuur te bereiken.
Verwarming instelling aan de dagen van de week
De eReflex kan ingesteld worden aan de dagen van de week afhankelijk van uw wensen.
Open raam
Als de eReflex een plotselinge temperatuursdaling van 5°C in 5 minuten vaststeld zal de eReflex automatisch de verwarming uitschakelen. De verwarming kan gemakkelijk weer aangezet worden door op de verwarmingsknop te drukken of door bijvoorbeeld het raam te sluiten.

Eco Design Compliant