Betoverend vuurbeeld

De vlameffecten kunnen ingesteld worden naar uw keuze en bij elke sfeer met drie combinaties van vlamkleuren en helderheid en tinten. Kies voor een warme rode gloed voor een donkere winteravond of voor een rustige achtergrond voor bij een film.

Vlammend effect branderbed

Het vuur komt tot leven dankzij de eStudio’s Chromalight verlichting, deze komt van onder het branderbed naar boven en van boven op het branderbed. Het heeft een reeks verschillende standen en kleurenkeuzes met een Spectrum modus die alle kleuren afspeelt.

Natuurlijke houtstammen met brandend effect

De eStudio komt tot leven als de eikenstammenverlichting aanstaat, dit komt van binnenuit de stammen en zorgt voor een echt vuur effect. Voor een ander vuurbeeld is er een set berkenstammen, die net als de eikenstammen met de hand zijn ontworpen.

Dynamisch branderbed effect

Voor een illusie van echte brandende hout op een laag as liggen de houtblokken op zwart glas wat is bedekt met een grijs poeder. De combinatie met de Chromalight verlichting zorgt voor een gloeiend branderbed en een echt levendig vuurbeeld.

Thermostatische verwarming

De eStudio heeft een thermostatische verwarmingscapaciteit van 2kW, deze kan ingesteld worden om aan te gaan wanneer u wilt om de kamer voor te verwarmen. U kunt de verwarming aan de eStudio overlaten. De vlammen en alle verlichtingseffecten kunnen aan met maar ook zonder dat de verwarming aanstaat.

Volledige bediening

Voor gemak en volledige bediening komt de eStudio met een thermostatische afstandsbediening. Hiermee kan gemakkelijk de verwarming en alle verlichtingen bediend worden en voor het instellen van de programma’s.

Ledstrip for extra sfeer

Bij de eStudio zit standaard een ledstrip van 3 meter die gemakkelijk bij de installatie aangesloten kan worden. De ledstrip kan bijvoorbeeld om de haard worden geplaatst, onder een boekenplank of om de televisie voor extra gezelligheid. De ledstrip kan ingesteld worden in combinatie met de Chromoverlichting van de eStudio en bediend worden met de afstandsbediening.

  • Meerdere vlam effecten
  • Natuurlijk branderbed
  • 13 kleuren voor verlichting branderbed en Spectrum Modus
  • Realistisch brandend houteffect
  • Extra berkenstammen set
  • Programmeerbare thermostatische afstandsbediening ECO
  • Vlammen en effecten kunnen aan met en zonder verwarming
  • Ecodesign met energiebesparende functies
  • Aparte ledstrip

De eStudio serie

De eStudio bestaat uit vijf verschillende maten fronthaarden, zodat er een passende maat is voor ieder interieur.